هنگامی که شما به عنوان یک مشتری اقدام به خرید عسل گرماندیده میکنید، این احتمال وجود دارد که عسل، بسته به نوع گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده است، پس از چند روز تا چند سال بعد از برداشت رس بسته و اصطلاحا شکرک بزند و این نه تنها دلیلی بر تقلبی بودن عسل نیست بلکه یکی از نشانههای طبیعی بودن عسل است.
عسل رس بسته ( کوهستان )
برداشت:
با ضمانت بازگشت دوبرابر وجه خرید
عسل رس بسته کوهستان:
یک کیلو گرمی : 250000تومان سفارش وخرید
-------------------------------------------------------------------------------------------
رس بستن عسل و فرق آن با شکرک برای شما توضیح بدهم : عسل به علت در صد بالای مواد قندی که دارددرواقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیارشکننده ای به صورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی (منظور از قند انواع قندهایی است که در علم شیمی با پسوند اوز مشخص می شود مانند گلوکز، فروکتوز و مالتوز ) باید در واقع جامد باشد، ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن، پدیدار می گردد. بعضی از عسل ها در شان (قاب) هم کریستالیزه میشوند.
باید توجه داشت که در بعضی ازکشورهای خارجی مردم عسل شکرک زده رابیشتردوست دارندو قیمت آن هم بیشتراست.بهترین درجه حرارت برای نگهداری عسل۱۸ تا ۲۴ درجه سانتیگراد است.
بطور کلی همه عسلهای خالص شکرک می زنند ولی مدت لازم برای شکرک زدن عسل های مختلف با هم فرق می کند.
عسل شکرک زده را دوست ندارم… (رس بستن عسل و فرق آن با شکرک)
اگرتمایلی به خوردن عسل شکرک زده ندارید ظرف عسل را ( معمولا شیشه عسل را ) در آب ۴۰ تا 50درجه قراردهید هنگامی که آخرین بلور محو شد و عسل به شکل اولیه خود برگشت آن را از آب در آورید .